Need help with your projects?

Cine suntem?

We are a serious, reliable business partner who comes to the aid of the construction companies with efficient and productive solutions for renting construction equipment for earthworks, sewers and water networks, repair and gas networks, industrial halls, preparing the land for construction. , road repair works, etc.

Misiunea noastă

Este foarte importanta înțelegerea avantajelor care se pot obține prin închirierea echipamentelor de construcții. Unul dintre avantajele mari este acela că se pot economisi bani atât pe termen lung, cât și pe termen scurt. Acest lucru se datorează faptului că nu trebuie să vă faceți griji pentru întreținerea sau necesitatea de a achizițona echipamentul intr-un timp scurt.

Procesul nostru de inchiriere este simplu, rapid și eficient - oferindu-vă acces facil la echipamente eficiente din punct de vedere al costurilor.

Suntem experti in a intelege nevoile pieței construcțiilor și suntem capabili sa furnizam echipamente, servicii si solutii pentru orice tip de proiect.

News

Momentan nu avem noutati

DIA Trans Construct

In opinia noastra, calitatea produselor este primordiala. Astel ca dispune de o flota considerabila de utilaje de constructii, cu branduri de renume mondial, cum ar fi: AMMANN, ATLAS, CAT, HAMM, RAMMAX, WACKER-NEUSON, WIRTGEN.

La cerere, societatea noastra asigura, transportul utilajelor inchiriate, cu autospeciale de 4.6 tone, 7.5 tone si 40 tone in santiere, puncte de lucru. Oferim servicii de transport pentru utilaje, cu trailere, oriunde in Romania, cu asigurare CMR de transport inclusa.

INTEGRAL READ