Despre Dia Tans Construct

Cine suntem ?

Suntem un partener de afaceri serios, de incredere care vine in ajutorul companiilor de constructii cu solutii eficiente si productive de inchiriere utilaje de constructii pentru lucrari de terasamente, canalizari si retele de apa, reparatii si retele de gaze, hale industriale, pregatirea terenului pentru constructii, lucrari de reparatii drumuri, etc.

Misiunea noastra

Sa facem întotdeauna ceea ce trebuie pentru a ne onora angajamentul fata de clientii nostri.

Cunoastem sintagma ”timpul inseamna bani”, iar in domeniul constructiilor se regaseste cel mai des. Din acest motiv stim ca trebuie sa oferim cele mai bune si rapide servicii partenerilor nostri!

Ne caracterizeaza eficienta și rapiditatea in gasirea unor solutii cat mai avantajoase pentru partenerii nostri, atat din punct de vedere financiar cat si al timpului.

Promptitudinea in solutionarea cat mai eficienta a solicitarilor este cartea noastra de vizita.

Servicii si produse oferite

Oferim servicii de inchiriere utilaje de constructii, cu sau fara operator:

  • Utilaje pentru terasament (placi vibrante grele de ultima generatie cu sistem de masurare a gradului de compactare, cilindri compactori pt asfalt, cilindri terasieri )

  • Utilaje pentru pregatirea terenului in constructii (buldozer, autograder)

  • Utilaje pentru reparatii drumuri (freze asfalt, cilindri compactori pentru asfalt cu tamburi lisi fata/spate)

    In opinia noastra, calitatea produselor este primordiala. Astel ca dispune de o flota considerabila de utilaje de constructii, cu branduri de renume mondial, cum ar fi: AMMANN , ATLAS , CAT , HAMM , RAMMAX WIRTGEN, WACKER-NEUSON.

    La cerere, societatea noastra asigura, transportul utilajelor inchiriate, cu autospeciale de 4.6 tone, 7.5 tone si 40 tone in santiere, puncte de lucru. De asemenea, oferim servicii de transport pentru utilaje agabaritice, cu trailer de 40 tone, oriunde in Romania, cu asigurare CMR de transport inclusa.